На ринку 17 років site_logo
Uk
Ваше місто Київ
Виберіть своє місто
Продукція
8 серпня

Програма єВідновлення: Допомога від держави для власників пошкодженого або зруйнованого житла через бойові дії.

Якщо ваше житло постраждало внаслідок бойових дій після 24 лютого 2022 року і знаходиться на неокупованій території без активних бойових дій, то ви можете скористатись програмою єВідновлення. Головна мета програми – надати допомогу власникам з пошкодженим житлом для його відновлення. 

Ми розуміємо, що вікна є не тільки елементами будівель, а й засобом захисту та комфорту для сімей, які пройшли важкі випробування. Тому ми зробили все можливе, щоб якнайшвидше і якнайякісніше відновити ці вікна та надати затишок та безпеку. Ми пишаємося, що стали частиною процесу відновлення і підтримки України у цей нелегкий час. Наша місія — допомогти людям повернутися до нормального життя, а також зробити свій внесок у відновлення країни. 

Для того, щоб отримати допомогу за державною програмою єВідновлення потрібно виконати наступні кроки:

  1. Подайте заявку в застосунку Дія на послугу Пошкоджене майно;
  2. Відкрийте рахунок єВідновлення у одному з банків (серед банків-партнерів ПриватБанк, Monobank, ПУМБ, А банк, sense bank, Raiffeisen Bank International, Izibank, sportbank та Акордбанк);
  3. Викоростовуючи Дію подайте заявку на виплату;
  4. Дозвольте огляд майна для встановлення суми компенсації комісією місцевої влади
  5. Дочекайтеся внесення рішення в Реєстр пошкодженого та зруйнованого майна
  6. Отримайте гроші на картку єВідновлення

Кошти з програми можна використовувати виключно у партнерських компаніях, серед офіційних партнерів єВідновлення є вікна від компанії “Газда” (Салон вікна-двері ТМ “Ґазда”, категорія “вікна”).

Щоб розрахуватися за допомогою картки єВідновлення, необхідно придбати товари або послуги в того бізнесу, чий МСС-код ухвалив Кабінет Міністрів. Оплата буде успішною, якщо бізнес знаходиться в переліку учасників програми та його МСС-код відповідає категорії, на яку надається допомога.

Для оформлення замовлення зверніться до нашого відділу роздрібних продажів за телефонами на сайті або залишивши свої контактні дані у формі зворотнього зв’язку та сповістіть про намір скористатись програмою єВідновлення. Наші менеджери проконсультують вас та допоможуть з оформленням замовлення. Відновіть пошкоджені вікна та двері із надійними та стильними німецькими вікнами та дверими Rehau! Наша компанія Газда готова допомогти вам у цьому процесі, надаючи високоякісні продукти та професійний сервіс.

Будь ласка, звертайтеся до наших менеджерів для отримання більш детальної інформації та індивідуального підбору віконної продукції, яка відповідає вимогам програми єВідновлення. Ми готові надати вам кваліфіковану консультацію та допомогу у відновленні вашого житла.

Детальніше про програму єВідновлення на офіційному сайті 

 

Інші публікації

закрити
закрити Зворотний дзвінок Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом
закрити Відправити замовлення Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом
закрити Відправити замовлення Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом

Cписок порівнянь

закрити Меню