На ринку 17 років site_logo
Uk
Ваше місто Київ
Виберіть своє місто
Продукція
10 жовтня

Укоси на вікнах надають виробу завершеного вигляду, захищають від різних зовнішніх впливів, підвищують енергоефективність. Вони робляться не лише в декоративних цілях, а й покращують функціональність самого вікна, значно збільшують термін експлуатації та забезпечують комфорт користувачам.

Пластикові вікна – досить складна конструкція, яка потребує встановлення та якісного оздоблення укосів. Самі по собі віконні вироби коштують дорого, тому багато людей намагаються заощадити хоч на чомусь. Робити так не рекомендується, адже страждатиме якість готового виробу, його зовнішній вигляд та практичність. Варто довіряти цю справу професіоналам, як, наприклад, із компанії Gazda, щоб вони зробили точні виміри та якісно виконали всі роботи.

У цій статті розберемо скільки коштує зробити укоси на вікнах в Україні з огляду на основні фактори для ціноутворення.

Зміст:

  1. Від чого може залежати ціна укосів
  2. Які вибрати укоси
  3. Огляд основних матеріалів
  4. Скільки коштують укоси у місті Київ

Від чого може залежати ціна укосів

Перед встановленням необхідно зрозуміти скільки це може коштувати та які фактори впливають на остаточну ціну. Є кілька деталей, на які потрібно звернути увагу, розглянемо їх докладно:

Які вибрати укоси

Коли проводиться заміна вікон на металопластикові, то оздоблення укосів є обов’язковим заходом, який не рекомендується упускати. Без них вікно не виконуватиме повною мірою свої функції. Коли люди шукають, скільки коштує зробити укоси на вікнах, то вони також запитують «які краще вибрати?». Усім хочеться отримати ідеальне співвідношення ціни, якості та практичності, тому це логічне питання.

Вибирайте укоси так, щоб вони були надійними та довго вам прослужили. Вкрай важлива характеристика цих виробів – це хороша стійкість до несприятливих погодних умов. Оздоблення має бути з екологічно чистого матеріалу. Слідкуйте, щоб термін служби був приблизно такий самий, як у пластикового вікна. Також не забувайте правильно доглядати за конструкцією, щоб вона радувала вас своїм красивим зовнішнім виглядом й довго зберігала герметичність.

Огляд основних матеріалів

Усього є три основні матеріали, які зараз активно використовуються для оздоблення укосів металопластикових вікон: штукатурка, гіпсокартон та панельний пластик (сендвіч-панелі). Розглянемо кожен із них окремо:

  1. Штукатурка. Популярний та економний варіант, до того ж цей матеріал застосовують для відновлення пошкоджених укосів. Суміш із гіпсу та цементу, розведена водою дозволяє легко обробити віконний отвір навіть самостійно. Мінус тільки в тому, що укладати її необхідно в кілька шарів, при цьому кожен шар повинен просохнути, тому цей процес довгий та трудомісткий.
  2. Гіпсокартон. Даний матеріал знаходиться в середній ціновій категорії, але дорожче штукатурки, складається з затверділого гіпсового тіста, що лежить між двома шарами будівельного картону. Він має підвищену міцність, листи підрізаються під індивідуальні розміри віконної конструкції. За допомогою гіпсокартону можна ідеально вирівняти будь-які нерівності, оскільки сам листок вже є рівним, і він ефективно перекриває недоліки віконного отвору.
  3. Пластикові сендвіч-панелі. Вартість цього матеріалу буде трохи вище гіпсокартону, але це найефективніший та естетично гарніший варіант для ваших вікон. Складається з двох-трьох шарів, одного або двох ПВХ-листів та утеплювача. Якщо завдання стоїть утеплюватися, цей матеріал буде ідеальним, до того ж він не вимагає додаткового декоративного оздоблення, оскільки сам по собі виглядає привабливо та гармонійно поєднується з дизайном пластикових вікон.

Вибирати потрібно не тільки виходячи з цін, а й обов’язково враховувати конкретно вашу ситуацію та всі особливості обраного матеріалу, щоб отримати максимально практичний результат.

Скільки коштують укоси у місті Київ

Для того, щоб дізнатися вартість укосів, потрібні точні виміри вікна, бо ціна в основному рахується в метрах погонних. Зробити це можна самостійно або покликати професійного замірника, щоб отримати правильні дані та не помилитися.

Середня ціна на оздоблення гіпсокартоном у місті Київ буде близько 350 грн за погонний метр. Якщо брати двосторонні сендвіч-панелі, то трохи дорожче – 400 грн за погонний метр. Це ціни для стандартних параметрів вікна, але у вартість входить вже і робота майстрів, і сам матеріал.

У компанії Газда ви також можете скористатися послугами оздоблення укосів, заміряти вікно, замовити якісні віконні вироби та фурнітуру. Наші спеціалісти точно розрахують вартість робіт та матеріалів, приїдуть у будь-який зручний для вас час і зроблять все у кращому вигляді.

Інші публікації

закрити
закрити Зворотний дзвінок Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом
закрити Відправити замовлення Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом
закрити Відправити замовлення Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом

Cписок порівнянь

закрити Меню