На ринку 17 років site_logo
Uk
Ваше місто Київ
Виберіть своє місто
Продукція
18 вересня

Забезпечте свій дім найкращими вікнами від Газда та отримайте додатковий комфорт, енергоефективність та економію. З 19 вересня по 20 жовтня 2023 року, у нас діє акційна пропозиція, яка несе з собою надзвичайну вигоду для наших клієнтів.

При замовленні скління в системах Rehau Euro Design 70, Rehau Brillant Design, Rehau Synego або Rehau Geneo з монтажем, ви отримуєте теплий підставочний профіль EPS у подарунок!

Підставочний профіль EPS, спеціально розроблений для систем REHAU і повністю повторює їхні контури. Цей профіль здатний опиратися стисканню завдяки своїй жорсткості та має значно меншу теплопровідність. Це означає, що навіть за меншого перерізу він забезпечує необхідну теплову ізоляцію саме в найпроблемнішому місці монтажного шва. Крім того, цей підвіконний профіль має цілісну конструкцію замку, що гарантує надійне з’єднання між собою. Розробники REHAU дбають про ідеальну сумісність матеріалів, при такому системному підході забезпечуються стійкість до холоду та герметичність примикань.

Як скористатися пропозицією:

  1. Замовте скління у вищезазначених системах разом з монтажем.
  2. При оформленні замовлення назвіть промокод «Тепло23».

Не пропустіть цей унікальний шанс поліпшити комфорт та енергоефективність вашого будинку. Зробіть свій дім готовим до зими разом з Газда! Наші фахівці з нетерпінням чекають вашого дзвінка.

*Пропозиція дійсна для замовлень металопластикових конструкцій Rehau Euro Design 70, Rehau Brillant Design, Rehau Synego та Rehau Geneo з монтажем,  з попереднім підтвердженням нашого менеджера. Пропозиція не підсумовується з іншими акціями та діє на території Києва та області.

закрити
закрити Зворотний дзвінок Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом
закрити Відправити замовлення Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом
закрити Відправити замовлення Залиште номер телефону і ми
передзвонимо вам Найближчим часом

Cписок порівнянь

закрити Меню